Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva Zagorce da se prijave na natječaj za procjenitelje građanskih akcija

Objavljeno: 01.03.2016. Jelena Jazbec

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisala je javni poziv za prijavu procjenitelja građanskih akcija s područja pet županija: Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije. Postupak procjenjivanja odnosi se na prijave za građanske akcije u sklopu projekta “Naš doprinos zajednici”, koji se provodi u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva, u sklopu proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj.

Zaklada će odabrati pet procjenitelja, za koje će, od 25. travnja do 25. svibnja u Zakladi za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u Puli, biti organizirana edukacija o postupku procjene prijava pristiglih na natječaj. Izabranim procjeniteljima rad na procjeni građanskih akcija bit će honoriran sukladno Poslovniku o radu odbora za procjenjivanje kvalitete prijava po decentraliziranom modelu dodjele financijskih potpora. Javni poziv otvoren je do 15. ožujka, a popunjene, potpisane i skenirane obrasce za prijavu procjenitelja potrebno je poslati na e-mail adresu Zaklade: [email protected]. Javni poziv, kao i obrazac za prijavu, dostupni su na mrežnim stranicama Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva www.civilnodrustvo-istra.hr u dijelu „Otvoreni natječaji“ – Javni poziv za prijavu procjenitelja/ica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba