Na najvećem europskom obrtničkom sajmu u Münchenu, uspješno se predstavili i zagorski obrtnici

Objavljeno: 01.03.2016. Jelena Jazbec

 

Članovi Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, uz financijsku potporu KZŽ i samih članova, sudjelovali su na Međunarodnom sajmu obrtništva u Münchenu (IHM), 27. i 28. ožujka. Na već tradicionalnom štandu HOK-a, u izložbenoj vitrini, svoje proizvode izložili su: “ATELIER VARGA“ iz Zlatara, “Bačvarska i kačarska radnja“ iz Đurmanca, Medičarsko- svjećarska radnja “ZOZOLLY“ iz Marije Bistrice, “Bravarsko kovačka radionica“ iz Svetog Križa Začretje, Medičarsko-svjećarski obrt i suvenirnica “Mahmet“ iz Marije Bistrice, Medičarna “Šćuric“ iz Marije Bistrice, “Keratims“ iz Bedekovčine, “Eko-etno“ iz Zlatara, “Lončarija“ iz Marije Bistrice, Proizvodnja i trgovina kristalnih unikata “Podhraški“ iz Huma na Sutli, “BGS obrada stakla, proizvodnja, trgovina i posredovanje“ iz Desinića, “L ART“ iz Tuhlja, “Izrada igračaka i suvenira“ iz Marije Bistrice, Lončarstvo i kovačnica “Majstor Tomo“ iz Marije Bistrice te “Zlatarna Vrančić“ iz Zaboka.

Osim navedenih tradicijskih i umjetničkih obrta, svoje proizvode i usluge predstavili su i Ljevaonica obojenih metala “DUNI“ iz Kumrovca i Obrt “EPO – Energetsko procesna oprema“ iz Oroslavja. Posjetiteljima najvećeg europskog obrtničkog sajma dostupni su bili i katalozi tradicijskih i umjetničkih obrta KZŽ: katalozi “Od temelja do krova“ i metaloprerađivača KZŽ.

– U organizaciji i uz financijsku potporu Hrvatske obrtničke komore, te zahvaljujući financijskoj potpori Krapinsko-zagorske županije i ove godine uspješno su prezentirani proizvodi članova OKKZŽ, u što su se mogli i na licu mjesta uvjeriti svi posjetitelji članovi OK Krapinsko-zagorske županije – ističu u Obrtničkoj komori KZŽ.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba