Bedekovčina

Na Državnom prvenstvu nastupilo 400 mažoretkinja iz 22 tima

Objavljeno: 29.02.2016. mladenmandic

 

U sportskoj dvorani u Bedekovčini održano je Državno prvenstvo Saveza mažoretkinja i pom – pon timova Hrvatske. Na prvenstvu je sudjelovalo oko 400 mažoretkinja iz 22 tima koji su se natjecali u četiri dobna uzrasta – dječjoj, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj formaciji. Najbolji timovi svih formacija, osim dječje, kvalificirali su se na Europsko prvenstvo koje će u srpnju biti održano u Slovačkoj.

Prigodne zahvalnice

U prepunoj bedekovčanskoj sportskoj dvorani, mažoretkinje su pozdravili krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, načelnik Bedekovčine Darko Ban, predsjednica Hrvatskog saveza mažoretkinja i pom – pon timova Željka Banović te predsjednica Bedekovčanskih mažoretkinja Suzana Hajdaš. Svi su oni, kao i ravnatelj Srednje škole Bedekovčina Zlatko Radman, dobili prigodne zahvalnice za pomoć u održavanju ovog natjecanja i potporu radu Bedekovčanskih mažoretkinja čijih je deset godina uspješnog rada obilježeno prije samog početka natjecateljskog programa.
Župan Željko Kolar je otvarajući prvenstvo izrazio zadovoljstvo što se ovako veliki turnir može napraviti u Krapinsko – zagorskoj županiji te poželio dobrodošlicu mažoretkinjama iz svih krajeva Hrvatske.

Ljubav prema sportu

– Vaš smiješak na licu, toliko entuzijazma, volje, želje i sreće je zapravo ono što najviše govori o vašoj ljubavi prema ovom sportu. Svima želim dobar nastup i neka najbolje pobijede – rekao je župan Kolar okupljenim mažoretkinjama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba