“Saborska zastupnica Marija Puh dokaz je da je HNS stranka koja se brine za mlade”

Objavljeno: 23.02.2016. Jelena Jazbec

Na redovitoj izbornoj skupštini Mladih HNS-a, održanoj u petak u Krapini, izabrano je novo – staro vodstvo. Za predsjednika je izabran Romeo Vincelj, za potpredsjednike Neven Malarić i Antonio Mužar, a za tajnika Krunoslav Horvat.

Brojne akcije

Na skupštini je analiziran rad u proteklom mandatu, posebice brojne akcije provedene u organizaciji i na inicijativu Mladih HNS-a: darivanje krvi, darivanje cvijeća za Valentinovo, čišćenje snijega, čišćenje potoka u Doliću, organiziranje humanitarnog plesnjaka u Bobovju, organizacija sportskih susreta i druženja u Bobovju, organizacija humanitarnog turnira u PES-u, nekoliko druženja povodom Dana sreće. Posebne pohvale dobili su članovi gradskog Savjeta mladih, Alen Poslončec, Krunoslav Horvat i Jurica Vincelj, koji su svojim radom, kako je istaknuto na Skupštini, doprinijeli prepoznatljivosti Savjeta i Mladih HNS-a.

Osim toga, spomenuto je i kako se radi o jednoj od rijetkih organizacija u Hrvatskoj, te jedinoj u Zagorju, koja je iz svojih redova iznjedrila saborsku zastupnicu Mariju Puh.

Borba za mlade

– Uvjereni smo da će se kao saborska zastupnica, Marija Puh znati boriti za mlade pred najvećim političkim auditorijem u Hrvatskoj, Hrvatskim saborom. To je još jedan poticaj i poziv mladima da se uključe u naš rad i dokaz da je HNS stranka koja brine za mlade – istaknuto je na Skupštini.
Na kraju se razgovaralo i o planovima za 2016. godinu.
– Želja je da se pojačaju naše aktivnosti i akcije, tim više što vodstvo već ima iskustva iz proteklog mandata, a uz to je ojačano novom generacijom koja je puna ideja i entuzijazma – zaključuju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba