Međunarodni sajam obrtništva

Zagorska Obrtnička komora predstavit će svoje tradicijske i umjetničke obrte na najvećem europskom sajmu u Münchenu

Objavljeno: 22.02.2016. Jelena Jazbec

 

Na Međunarodnom sajmu obrtništva (IHM), koji se održava od 24. veljače do 1. ožujka u Münchenu, i ove će godine nastupiti hrvatski obrtnici. Uz financijsku potporu Hrvatske obrtničke komore nastupit će 27 izlagača, od čega osam izlagača nastupa prvi put: Obrt EPO- energetsko procesna oprema iz Oroslavja, “ZOMA proizvodno uslužni obrt“ iz Siska, “Stolarija Bekić“ iz Sesveta, “Parketar Ćurić-SLAVONICA“ iz Piškorevaca, “TOPIS strojna obrada“ iz Pleternice, “MGV Obrt metalna galanterija Vedriš“ iz Bjelovara, “PTO AB DIZAJN“ iz Zagreba i “ZZR DUNI ljevaonica obojenih metala“ iz Kumrovca.

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije predstavit će 15 tradicijskih i umjetničkih obrta putem uzoraka njihovih proizvoda u zajedničkoj vitrini.
Na poziv HOK-a, IHM će posjetiti i novi ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat, koji će nakon otvorenja, zajedno s predsjednikom HOK-a Dragutinom Ranogajcem i suradnicima, obići hrvatske izlagače, a dogovoreni su i sastanci s predstavnicima Obrtničke komore za München i Gornju Bavarsku (HWK), s kojom HOK ima dugogodišnju suradnju te s generalnim konzulom u Münchenu Petrom Uzorincem. Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira nastup svojih članova na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu od 1995. godine.

Ovogodišnji nastup je 22. uzastopni nastup HOK-a na ovom najvećem europskom međunarodnom sajmu obrtništva. U organizaciji i uz financijsku potporu HOK-a, od 1995. do 2015. godine na IHM-u je nastupilo preko 870 izlagača.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba