Hum na Sutli

Do 2. ožujka šaljite prijedloge za počasnog građanina, nagradu za životno djelo, te nagradu i plaketu Općine

Objavljeno: 18.02.2016. Jelena Jazbec

 

Općina Hum na Sutli objavila je javni poziv za dodjelu priznanja za počasnog građanina Općine, nagrade za životno djelo te nagrade i plakete Općine Hum na Sutli. Počasnim građaninom Općine može se proglasiti građanin Republike Hrvatske ili druge države koji svojim radom, znanstvenim i političkim djelovanjem, značajno pridonosi napretku i ugledu Općine, ostvarivanju i razvoju demokracije, mira u svijetu i napretka čovječanstva.

Životno djelo

Nagrada za životno djelo Općine Hum na Sutli dodjeljuje se fizičkim osobama kada se ocjeni da je određena osoba sve svoje objektivne mogućnosti utkala u životno djelo i time postigla neponovljiv rezultat na određenom području. Nagrada Općine Hum na Sutli dodjeljuje se fizičkim osobama za osobite zasluge u razvoju društvenih odnosa i unapređenju djelatnosti od posebnog značaja za Općinu, a plaketa Općine Hum na Sutli dodjeljuje se pravnim osobama za osobit doprinos razvoju gospodarstva. Nagrada za životno djelo i nagrada Općine dodjeljuju se u obliku priznanja i novčanog iznosa.

Rok za dostavu

Načelnik Općine Zvonko Jutriša poziva da se prijedlozi za dodjelu priznanja dostave najkasnije do 2. ožujka u 12 sati, bez obzira na način dostave. Prijedlozi se dostavljaju na adresu: Općina Hum na Sutli, Hum na Sutli 175, 49231 Hum na Sutli – s naznakom “prijedlog za dodjelu priznanja“. (jj)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba