Ugovori o sufinanciranju

Za promociju poduzetnika, obrtnika i gospodarstvenika Županija izdvojila 200.000 kuna

Objavljeno: 15.02.2016. Jelena Jazbec

Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar danas je s predsjednikom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Krapina Josipom Grilecom i predsjednikom Obrtničke komore KZŽ Davorom Pleškom potpisao ugovore o sufinanciranju promocije zagorskih obrtnika i gospodarstvenika.

Posjeti sajmovima

Županija je za promociju gospodarstva i obrtništva i ove godine osigurala po 100.000 kuna, a Davor Pleško prilikom svoje zahvale naglasio je kako će osigurana sredstva u najvećoj mjeri omogućiti organizaciju, sudjelovanje i posjet specijaliziranim sajmovima, a u zahvali mu se pridružio i Josip Grilec.

– Sajmovi su ogledalo svih nas. Doći na sajam i dobro se prezentirati može značiti privlačenje novih kupaca, a samim time i ulaganje u proračun – rekao je Grilec.

Iskoristili ulazak u EU

Kolar je naglasio kako je izrazito ponosan na odlične gospodarske rezultate u županiji od druge polovice 2013. godine te kako nastavak uzlaznog trenda očekuje i u ovoj godini.
-Za gospodarski rast zaslužni su prije svega poduzetnici, obrtnici i gospodarstvenici, koji su znali iskoristiti ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Stoga će Krapinsko-zagorska županija i dalje biti prijatelj obrtnika. Ovo je samo jedan mali povrat onog što su dali za nas – zaključio je Kolar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba