JAVNI POZIV KZŽ

Za trogodišnji program županijskog Centra za mlade osigurano 225.000 kuna

Objavljeno: 13.02.2016. Alen Brodar

Krapinsko – zagorska županija objavila je Javni poziv za dodjelu trogodišnje financijske potpore za program županijskog Centra za mlade. Udruge u prioritetnom području “briga o djeci i mladima” mogu tako prijaviti program koji doprinosi osnaživanju organizacija civilnog društva u pružanju usluga namijenjenih mladima u zajednici. Ukupno planirana vrijednost Javnog poziva je 75.000 kuna za ovu godinu, odnosno ukupno 225.000 kuna za 36 mjeseci provedbe programa.

Rok za podnošenje prijedloga programa počeo je jučer, a završava 14. ožujka 2016. godine. Prijedlozi programa dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Krapinsko – zagorske županije (www.kzz.hr).
Prijave u papirnatom i elektroničkom obliku šalju se u zatvorenoj omotnici s naznakom „Prijava na Javni poziv – NE OTVARAJ“ na adresu: Krapinsko – zagorska županija; Upravni odjel za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade; Magistratska 1, 49000 Krapina.
Javni poziv i sve dodatne informacije mogu se pronaći na županijskoj internetskoj stranici: http://kzz.hr/javni-poziv-centar-za-mlade.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba