Valentinovo u Hrvatskom zagorju

Romantična večera uz svijeće, šetnja prirodom, disco plesnjak ili noćno kupanje – isplanirajte savršeni izlazak

Objavljeno: 12.02.2016. Jelena Jazbec

Najljepše Valentinovo u društvu voljene osobe možete provesti na raznim destinacijama diljem bajkovitog Hrvatskog zagorja, a Zagorje International donosi vam pregled ponajboljih aranžmana za zaljubljene.

Romantika na svakom koraku

Za ljubitelje kvalitetnog vina preporučuje se tako turističko selo “Vuglec breg“, smješteno među zelenim bregima i vinogradima, kao stvoreno za romantične šetnje u dvoje. Odaberite noćenje u jednoj od autohtonih zagorskih hiža ili u kleti „Imbra“, opremljenoj saunom i whirlpoolom, ili pak u subotu od 20 sati otiđite na romantičnu slow food večeru, uz svijeće i gitaru. Ukusna hrana pripremljena od domaćih namirnica jamstvo je kvalitete, a uz obrok preporučuju se i vina iz bogate ponude vinskih podruma Vuglec Brega.

Ljubitelji piva Valentinovo mogu provesti u pivnici “Beer House Punkt“ u Mokricama, na plesnoj večeri u subotu, uz live retro disco hitove ’70&’80 benda “A Piece Off Disco“, ili pak na romantičnoj večeri u nedjelju, uz nastup benda “Rocko’s Trio“.

Noćno kupanje

Vodeni park “Aquae Vivae“ iz Krapinskih toplica ovog Valentinova organizira produženo noćno kupanje u subotu od 20 sati, uz čašu šampanjca, a potom i romantičnu večeru uz svijeće i pratnju klavira. Pripremljeni su i posebni paketi noćenja za parove.

Terme Tuhelj“ nude romantičnu večeru s posebnim valentinovskim menijem, odličnom ponudom šampanjaca i vina, uz taktove najljepših ljubavnih pjesama.

Stoga budite maštoviti u planiranju vašeg savršenog izlaska i uživajte u nadolazećem vikendu ljubavi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba