Marija Bistrica

Prometna jedinica mladeži prima nove pripadnike, natječaj otvoren do 25. veljače

Objavljeno: 12.02.2016. Jelena Jazbec

Općina Marija Bistrica objavila je Natječaj za prijavu kandidata za Prometnu jedinicu mladeži, koji će biti otvoren do 25. veljače. Pripadnik prometne jedinice mladeži može biti učenik srednje škole koji je navršio 17 godina života ili student, primjeren u učenju, ponašanju i radu. Mora imati zdravstvenu sposobnost koju dokazuje potvrdom liječnika obiteljske medicine, a prednost imaju kandidati koji imaju položen vozački ispit bilo koje kategorije, dobre komunikacijske vještine, poznavanje stranih jezika te pripadnici koji su prošli obuku.

Odabrani kandidati najprije će proći kroz program osposobljavanja koji obuhvaća prometno – preventivni odgoj sudionika u prometu, učenje o pravilima prometa i prometnim znakovima te upravljanju prometom i pružanju pomoći sudionicima u prometu. Po završetku osposobljavanja bit će uključeni u poslove upravljanja prometom na križanjima i drugim mjestima te nadzora nepropisno parkiranih vozila, kao i u obavljanje drugih poslova, kao što je pomaganje domaćim i stranim gostima pri snalaženju u prometu u vrijeme hodočašća, zaključno s 1. studenim.

Svi zainteresirani kandidati svoje prijave moraju dostaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Marija Bistrica. Obrazac za prijavu može se preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Marija Bistrica, radnim danom od 8 do 15 sati te na web stanici www.marija-bistrica.hr.

Uz ispunjeni obrazac potrebno je dostaviti i presliku svjedodžbe završenog razreda ili presliku indeksa za studente, liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti i presliku vozačke dozvole.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba