Grad Klanjec

Raspisan javni natječaj za financiranje udruga

Objavljeno: 11.02.2016. Alen Brodar

Grad Klanjec raspisao je javni natječaj za financiranje programa i projekata koje provode udruge na području Grada. Ukupno planirana vrijednost javnog natječaja za područje sporta iznosi 142 tisuće kuna. Najmanji iznos koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu je tisuću kuna, a najveći 85.000 kuna.

Za kulturne projekte on ukupno iznosi 55 tisuća kuna. Najmanji iznos koji se može prijaviti je 500 kuna, a najveći 30.000 kuna. Za druge javne potrebe koje ostvaruju udruge i organizacije civilnog društva, u ostalim područjima, one iznose za logopedski kabinet 50.000 kuna, a za ostala područja, primjerice zaštitu okoliša, brigu o zdravlju, djeci i dr. 10.300 kuna.

Najmanji iznos koji se može prijaviti i ugovoriti po programu ili projektu je tisuću, a najveći 5000 kuna. Rok za podnošenje prijedloga projekata ili programa je do 8. ožujka. Sva pitanja vezana uz javni natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba