Prigodni program

Radionice, koncert i večer poezije za zaljubljene u Gradskim knjižnicama u Krapini, Pregradi i Zlataru

Objavljeno: 11.02.2016. Jelena Jazbec

U Gradskim knjižnicama u Krapini, Pregradi i Zlataru organiziran je prigodni program vezan uz Dan zaljubljenih, popularno Valentinovo.

U Gradskoj knjižnici Krapina od srijede, 10. veljače, započinju kreativne radionice za sve ljubitelje srca u umjetničkom izričaju. Radionice za ljubitelje slikarstva i citata s temom srca i ljubavi održavat će se u srijedu, četvrtak i petak u 14 sati.

Gradska knjižnica Pregrada u nedjelju, 14. veljače, u 18 sati organizira koncert ljubavnih pjesama u izvedbi KUD-a “Pregrada“.
Dan nakon Valentinova, u ponedjeljak, u Gradskoj knjižnici u Zlataru, Zlatarsko Pučko otvoreno učilište dr. Jurja Žerjavića u suradnji s knjižnicom organizira drugu po redu glazbeno-poetsku večer “Što je svijet bez ljubavi?“. Program će započeti u 18 sati, a predstavit će se domaći pjesnici Sanja Mendek, Lorena Jurec, Ana Markulin, Mihael Varga, Kristina Mrkoci i Sonja Brčić. U glazbenom dijelu programa nastupit će krapinski ženski vokalni sastav “Queentete“ te pijanist Jurica Vugrek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba