Stubička Slatina

U tri mjeseca, 25-godišnjakinja pronevjerila više od 50 tisuća kuna

Objavljeno: 09.02.2016. mladenmandic

Policajci Službe kriminalističke policije, proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo pronevjere. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da 25-godišnjakinja, od 1. srpnja do 30. rujna prošle godine, kao odgovorna osoba za blagajničko poslovanje, nije izvršila uplatu dnevnih utržaka na račun poduzeća, ostvarenih u Caffe baru uz benzinsku postaju Lukoila u Stubičkoj Slatini. Time je oštetila poduzeće za više od 50 tisuća kuna. Zbog počinjenog kaznenog djela pronevjere, protiv 25-godišnjakinje slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru.

 

Tijekom noći u Humu na Sutli, nepoznati počinitelj otuđio je novac dnevnog utrška iz otključanog metalnog sefa, u poslovnom uredu restorana Iva. Poduzeće je oštećeno za nekoliko tisuća kuna.

 

U Mariji Bistrici, nepoznati počinitelj oštetio je žičanu ogradu dvorišta obiteljske kuće tako da je presjekao dvije vodoravne žice, oštetivši 68- godišnjakinju za nekoliko stotina kuna.
Zaprimljena je i prijava za nametljivo ponašanje 36-godišnjakinje koja je prijavila 48-godišnjaka da ju je nametljivo nazivao na mobitel.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba