Veliko Trgovišće

Održan stručni skup za odgajatelje

Objavljeno: 05.02.2016. mladenmandic

U Dječjem vrtiću Rožica u Velikom Trgovišću, održan je stručni skup za odgajatelje “Dokumentiranje odgojno – obrazovnog procesa – osnovna alatka razvoja kurikuluma”. Zamjenica zagorskog župana Jasna Petek je rekla da su dječji vrtići u nadležnosti lokalne samouprave, ali da se Krapinsko – zagorska županija uvijek rado uključuje kao podrška u organiziranju stručnih skupova za odgajateljice i odgajatelje, kao i u planiranju i programiranju rada s darovitom djecom i djecom s teškoćama u razvoju.
Na stručnom skupu je sudjelovalo 87 odgajatelja iz cijelog Zagorja kojima su stručna predavanja održale Monika Kostanjevac iz Dječjeg vrtića Malešnica “Knjiga pedagoške dokumentacije odgojne skupine”, ravnateljica Dječje vrtića Naša radost iz Pregrade Gordana Krizmanić – Dokumentiranje projekta u dječjem vrtiću i ravnateljica Vrtića Rožica iz Velikog Trgovišća Gordana Pavlinić o Dokumentaciji dječjeg vrtića. Skupu je prisustvovala i Andrea Silić, viša savjetnica za predškolski odgoj iz Agencije za odgoj i obrazovanje, koja je pohvalila organizaciju skupa i najavila mogućnost održavanja sličnog skupa u njihovoj organizaciji.

Pozdrave dobrodošlice su svim prisutnima kao domaćini uputili načelnik Velikog Trgovišća Robert Greblički te ravnateljica Rožice Gordana Pavlinić.

Prisutnim odgajateljima je na kraju skupa predstavljen i šesti broj časopisa Hižica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba