Večeras obilježavanje 110. obljetnice izlaženja prvog broja i promocija novog izdanja “Zvonca”

Objavljeno: 04.02.2016. Alen Brodar

– Ukoliko smo u kalendarsku godinu ušli opterećeni s mnogobrojnim problemima, uđimo barem u fašničku 2016. godinu s osmjehom na licu – poruka je novog broja Humoristično-satiričnog lista “Zvonec”.

S novim brojem, koji je u prodaji, Redakcija a time i čitatelji, obilježavaju 110. obljetnicu izlaženja što ovaj fašnički list, uz samoborsku “Svraku”, svrstava među najstarije u Hrvatskoj. Iz Redakcije zahvaljuju svima koji su im javili “na smieh napeljavajuče doživljaje”.
Tako se nastavlja tradicija “Zvončeva cinkljanja” onima koji su nekaj zgrešili ili su bili nesmotreni kako im se to ubuduće ne bi dogodilo.
List je na svojim stranicama prošetao sjevernim dijelom Krapinsko – zagorske županije i tako još jednom dao svoj osebujan doprinos jubilarnoj obljetnici pisanog dokaza da živi naš vedri duh kojeg nastavljaju nove i nove generacije spremne na šalu – na tuđi i svoj račun (u čemu se ogleda veličina duha).
Uz “Zvonec” je vezana još jedna tradicija, a to je njegova promocija koja će se održati večeras u 18 sati, u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Krapina. Uz članove Redakcije, gosti su članovi glazbenog sastava Kavaliri iz Bednje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba