Izvještajna skupština HNS-a

Topolovec: Napredak je u Radoboju kroz nove projekte vidljiv svakog dana

Objavljeno: 02.02.2016. Alen Brodar

U Radoboju je u subotu održana izvještajna skupština HNS-a Radoboj, na kojoj je nakon izvještaja o radu u protekloj godini, predsjednik podružnice, Robert Mikša, pohvalio rad Ženske inicijative i Mladih HNS-a, koji svojim akcijama rade na vidljivosti HNS-a, te su većim dijelom zaslužni za povezanost članstva.

Tim posvećen općini

Izvještaj o radu i projektima u Općini Radoboj podnio je i načelnik Anđelko Topolovec, koji je ujedno i predsjednik Sjeverozapadnog-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a, te predsjednik HNS-a Krapinsko-zagorske županije.
– U Radoboju je napredak vidljiv svakog dana kroz nove projekte, a to je moguće samo uz puno rada i podršku tima koji je svakodnevno posvećen našoj općini, istaknuo je Topolovec.
Gosti skupštine bili su članovi Predsjedništva HNS-a KZŽ, Anđelko Ferek – Jambrek i Željko Presečki, koalicijski partneri iz SDP-a i HSS-a, te nezavisni vijećnici Općine Radoboj.

Dobri rezultati

Ferek – Jambrek istaknuo je kako je danas Općina Radoboj sa svojim projektima jedna od najrazvijenijih općina u Krapinsko-zagorskoj županiji, a izrazito je ponosan što je i on sam sudjelovao u tome od samih početaka, dok je Presečki dodao da je HNS preskromna organizacija i premalo ističe učinjeno.
– Pogledajte samo rezultate na prošlim parlamentarnim izborima. HNS Radoboj ima ekipu koja ne podbacuje u rezultatima i zahvaljujući tome je primjer svima, naglasio je Presečki.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba