Memorijalni turnir “Ivica Švaljek”

Krapinčani čitavog vikenda mogli uživati u odličnom stolnom tenisu

Objavljeno: 01.02.2016. Alen Brodar

U sportskoj dvorani Srednje škole Krapina ovog se vikenda odžao 3. Memorijalni turnir “Ivica Švaljek”, u organizaciji Stolnoteniskog saveza Hrvatske i STK-a Zagorec Krapina. Sudjelovalo je oko 350 natjecatelja iz 49 klubova iz cijele zemlje, a natjecalo se u četiri kategorije – mlađi kadeti i kadetkinje, kadeti i kadetkinje, juniori i juniorke te seniori i seniorke.

Zagorci očekivano

Najbolji u prvoj kategoriji bili su Leon Šantek (LJU) i Zara Ilić (SAM), a kod kadeta i kadetkinja Jakov Jakelić (MLZ) i Marta Vukelić (AQU). Pobjednici juniorske kategorije bili su Luka Martinek (DUS) i Ema Marn (AQU), dok su najbolji senior i seniorka Ronald Ređer (RRS) i Klara Cakol (DRČ). Turnir se bodovao za prvenstvo Hrvatske, a od Zagoraca, nastupali su stolnotenisačice i stolnotenisači iz STK-a Zagorec Krapina i STK-a Zabok, koji su, prema riječima predsjednika STK-a Zagorec, Branka Krkala, postigli očekivane rezultate.
– Želio bih se svakako zahvaliti članovima našeg kluba, STK-a Zagorec, koji su uistinu naporno radili da organizacija ovog turnira protekne na tako visokom nivou. Puno su se odricali – bili su angažirani dva dana vikenda po 12 sati i veliko im hvala na tome. O odrađenom poslu najbolje govori i pohvala Zlatka Pospiša, predsjednika Stolnoteniskog saveza Hrvatske, rekao nam je predsjednik STK-a Zagorec Branko Krkalo.

Otvorila Sandra Švaljek

Inače, turnir je otvorila Sandra Švaljek , a nazočni otvaranju bili su i gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, izaslanik župana i predsjednik Gradskog vijeća Krapine Željko Pavić, predsjednik Stolnoteniskog saveza Hrvatske Zlatko Pospiš te predsjednik Krapinskog sportskog saveza Saša Kundih.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba