Više od 200 mališana sudjelovalo na malom Županijskom fašniku

Objavljeno: 31.01.2016. mladenmandic

Više od 200 mališana iz Dječjih vrtića Balončica iz Huma na Sutli, Bubamara iz Donje Stubice, Tratinčica iz Desinića, Gustava Krkleca iz Krapine, zatim predškolske skupine u OŠ pri Specijalnoj bolnici Krapinske Toplice s teškoćama Mravci, te mališani iz obiteljskog Doma Štefanije Orel u Humu na Sutli za djecu s neurorazvojnim i motoričkim poteškoćama, bili su sudionici 13. Malog županijskog fašnika koji je i ove godine održan u kino dvorani u Humu na Sutli.
Mali županijski fašnik pod pokroviteljstvom Krapinsko – zagorske županije organizirali su Destinacijsko promidžbeni klub “Zeleni bregi” Pregrada te Općina i Turistička zajednica Huma na Sutli. Sve je počelo kada su fašnička princeza i zamaskirana zamjenica zagorskog župana Jasna Petek, predale ključeva fašničkog grada članovima male maskirane povorke. Za svu djecu i sudionike programa, uz besplatni autobusni prijevoz, organiziran je i “krafna – domjenak” i prigodni slatki paketi.
I ove godine Mali županijski fašnik u Humu na Sutli imao je revijalni karakter. Umjesto za nagrade, sponzori su svoj novac preusmjerili u humanitarne svrhe. Naime kako nam je rekla voditeljica Turističke zajednice Huma na Sutli Đurđa Mesarić, prikupljenim novcem predviđenim za nagrade najboljim maskama, kupit će se veliki televizor vrijednosti oko četiri tisuće kuna za potrebe mališana Doma Štefanije Orel u Humu na Sutli.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba