Rekonstrukcija državne ceste D-29

Od ponedjeljka se zatvara promet Sajmišnom ulicom – od središta Zlatara do Bajzekovog Sela

Objavljeno: 30.01.2016. mladenmandic

Od ponedjeljka će se sklopku nastavka radova na rekonstrukciji državne ceste D-29 koja prolazi kroz Zlatar, za promet zatvoriti Sajmišna ulica, odnosno dionica ceste od središta Zlatara do mosta kod Bajzekovog Sela. Kako su rekli u Gradu, promet za vozila ukupne mase iznad 3,5 tone bit će preusmjeravan iz smjera Zlatar Bistrice dionicom Novi Marof – Varaždin – Gojanec – Ivanec – Novi Golubovec – Zlatar, odnosno Bedekovčina – Zabok – Švaljkovec – Novi Golubovec – Zlatar.
Promet vozila iznad 3,5 tone bit će dozvoljen iz smjera Zlatar Bistrice do središta Zlatara. Za vozila mase do 3,5 tone zatvara se dio državne ceste D-29 od raskrižja Zagrebačke i Riječke ulice do propusta kod križanja Sajmišne ulice i Ulice Silvija Strahimira Kranjčevića i obrnutim smjerom.
Promet će biti preusmjeren u Riječku ulicu, te Kranjčevićevu, isključivo za vozila mase do 3,5 tona. Na zatvorenoj dionici omogućit će se prolaz stanara i dostave, te do tamošnjih trgovina. Prema najavama izvođača radova, ovakva će regulacija prometa u Zlataru biti do 20. ožujka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba