Ravnatelji GD-a Crvenog križa:

U Crvenom križu rade motivirane osobe koji svoju aktivnost doživljavaju kao poziv, a ne kao posao

Objavljeno: 26.01.2016. mladenmandic
U Krapini je održana koordinacija ravnatelja Gradskih društava Crvenog križa s područja Krapinsko – zagorske županije, na kojoj je ovog puta bio prisutan i zagorski župan Željko Kolar.
Aktivnosti u 2015.
U uvodnom dijelu sastanka ravnatelj Društva Crvenog križa Krapinsko – zagorske županije Davor Šimunović osvrnuo se na aktivnosti provedene tijekom 2015. godine, prilikom čega je zahvalio županu Željku Kolaru na podršci koju Krapinsko – zagorska županija daje zagorskim Društvima Crvenog križa.
Voditeljica službe za društvene djelatnosti pri Uredu državne uprave Jadranka Cesarec govorila je o Zakonu o humanitarnoj pomoći i pravilnicima, dok je Damir Tomašić govorio o Zakonu o održivom gospodarenju otpadom i pravilnicima.
U samom vrhu
Na sastanku je također bilo riječi o Knjižici pogodnosti za darivatelje krvi te volonterima u tranzitnom centru za migrante.
Župan Željko Kolar rekao je kako se Gradska društva Crvenog križa s područja Zagorja po svim rezultatima nalaze se u samom vrhu na razini Hrvatske.
– Pratim aktivnosti društava i vidi se da u njima rade visoko motivirane osobe, koje sve svoje aktivnosti doživljavaju kao poziv, a ne kao posao – rekao je župan Kolar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba