Seminar u Radoboju

Kako ostvariti potpore za poljoprivredno – okolišne mjere?

Objavljeno: 26.01.2016. mladenmandic

“Kako ostvariti potpore za poljoprivredno – okolišne mjere?” – naziv je seminara kojeg će Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Krapinsko – zagorske županije organizirati ovog četvrtka, s početkom u 10 sati u prostorijama Centra za prirodu „Zagorje“ u Radoboju. Seminar je namijenjen prvenstveno poljoprivrednicima, zatim onima koji se planiraju početi baviti nekim oblikom poljoprivredne proizvodnje, udrugama, kao i svima onima koji žele ostvariti pravo na dobivanje poticaja putem mjera ruralnog razvoja.
– Spektar mjera u kojima se mogu prijaviti projekti je širok, primjerice za pokretanje poljoprivredne proizvodnje, za uređenje šumskih putova, nabavi strojeva i slično. Oni koji imaju zemljište na području ekološke mreže Natura 2000, također mogu ostvariti određeni dio poticaja, napominje Dijana Hršak, ravnateljica zagorske Javne ustanove te dodaje kako je svakako dobro doći na ovo predavanje, prvenstveno zbog informacija na koji način se može doći do novca te kako izraditi prijedloge.
Bilo bi dobro da se zainteresirani prethodno najave, radi organizacije prostora, no ako se i ne prijave, mogu doći na besplatno predavanje i čuti korisne informacije o kandidiranju za dobivanje novca iz Programa ruralnog razvoja, kaže Dijana Hršak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba