Klanjec/Kumrovec/Tuhelj

Još do nedjelje primaju se prilozi za zajednički fašnički list

Objavljeno: 26.01.2016. mladenmandic

Ovogodišnji broj zajedničkog fašničkog lista Neregistrirane fašničke udruge Klanjca, Kumrovca i Tuhlja – Samo neč – Kumrovečki trdi štuc i Tuheljski klopotec, trebao bi iz tiska izaći u petak, 5. veljače.
Stoga su na nekoliko mjesta u Klanjcu, Kumrovcu i Tuhlju izvješeni posebni sandučići u koje i ove godine anonimno možete ubaciti svoje satiričke tekstove, crteže, karikature i fotografije i to najkasnije do nedjelje 31. siječnja. Unatoč sloganu “Pametni noriju samo jemput – na Fašnik, a bedaki celo leto”, u uredništvu napominju kako ni ove godine neće tolerirati uvredljive tekstove, ni one koji zadiru u intimu i privatni život, pa se ne treba ni truditi pisati ih, jer, kažu, oni sigurno neće biti objavljeni.
Inače, uz skori Fašnik, Kulturni centar Klanjec priređuje u petak, 5. veljače, u večernjim satima i tzv. „Kulturni fašnik“. Stoga se mole svi Klanjčani, Kumrovčani i Tuhljani, a osobito svi nekadašnji sudionici u fašničkim povorkama, da svojim fotografijama koje možda imaju kod kuće, pomognu u postavljanju izložbe kojom će se moći prisjetiti nekih legendarnih scenskih prikaza na fašničkim pozornicama koje su organizirane u Klanjcu, Kumrovcu i Tuhlju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba