Ovog vikenda 3. otvoreni turnir Hrvatskog stolnoteniskog saveza – prijave igrača do sutra

Objavljeno: 25.01.2016. Alen Brodar

U organizaciji Stolnoteniskog kluba Zagorec Krapina i Hrvatskog stolnoteniskog saveza, u Sportskoj dvorani Srednje škole Krapina će se 30. i 31. siječnja održati 3. otvoreni turnir Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Pravo nastupa imaju registrirani igrači i igračice u HSTS-u, hrvatski državljani koji imaju pravo igrati za hrvatsku reprezentaciju koji su na vrijeme prijavljeni te su na vrijeme platili prijavninu.

Prijavnina od 50 do 120 kuna

Prijave se šalju na adresu elektroničke pošte [email protected], a primaju se najkasnije 14 sati u utorak. Prijavnina za seniore i seniorke iznosi 120 kuna, za juniore i juniorke 80, za kadete i kadetkinje 60 te za mlađe kadete i kadetkinje 50 kuna.Više o disciplinama, tijeku natjecanja i ždrijebu moći će se saznati na internetskoj stranici HSTS-a (www.hsts.hr), od 22 sata ove srijede.

Inače, svaki klub ima pravo prijaviti neograničen broj pojedinaca, dok će žalbe na ždrijeb biti moguće podnijeti u pisanom obliku, do 12 sati u četvrtak. Pojedinačna natjecanja će se igrati po grupama, u kojima će biti po tri do četiri igrača, koji će igrati svaki sa svakim.

Službeno bodovanje

Prvo i drugoplasirani igrači iz svake grupe nastavljaju natjecanje sustavom na ispadanje, do konačne pobjede, a svi mečevi igraju se na tri dobivena seta. Svaki igrač može nastupiti u jednoj konkurenciji u subotu te u jednoj konkurenciji u nedjelju.
Organizator će podijeliti i sportske trofeje svim pojedincima koji se plasiraju od prvog do četvrtog mjesta. Natjecanje se boduje za službene rangliste HSTS-a te za posebnu ranglistu „Trofej Reno Vinek“ s koeficijentom natjecanja 1,0.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba