LAG Zeleni bregi

Nastavlja se s izradom lokalne strategije, slijede radionice u Mihovljanu, Svetom Ivanu Zelini i Donjoj Stubici

Objavljeno: 25.01.2016. Alen Brodar

Lokalna akcijska grupa Zeleni bregi, nastavlja ciklus radionica vezanih uz izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a. Nakon Zlatar Bistrice i Krapine, gdje je radionica održana u suradnji s konzultantskom tvrtkom Uljanik d.o.o., na kojoj su sudjelovali predstavnici raznih udruga, institucija, tvrtki i OPG-ova, a gdje se govorilo o potrebama općina i gradova koje obuhvaća LAG, sljedeća je na rasporedu radionica u Mihovljanu. Održat će se danas u Društvenom domu, s početkom u 16.30 sati. Nakon toga 28. veljače slijedi radionica u Svetom Ivanu Zelini i 4. veljače u Donjoj Stubici u prostorijama Stub-kluba.
Radionice se organiziraju za predstavnike općina i gradova s područja LAG-a, udruga, poljoprivrednih gospodarstava te za obrtnike i privrednike te je preporuka da se odazovu, jer će dobiti konkretne informacije na koji način i kakvi projekti se mogu financirati putem mjera na koje će se LAG javiti u narednom razdoblju.
LAG Zeleni bregi inače ima otvorene područne urede u Mariji Bistrici, Oroslavju, Krapini i Bedekovčini, gdje se članovi LAG-a mogu informirati o svim novostima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba