Srednja škola Krapina

Održana treća radionica u projektu „Različitosti nas spajaju i obogaćuju“

Objavljeno: 20.01.2016. mladenmandic

U sklopu projekta „Različitosti nas spajaju i obogaćuju“, u krapinskoj Srednjoj školi održana je treća kreativna radionica. Riječ je o projektu čiji je nositelj Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Krapina, dok je Srednja škola Krapina jedan od partnera.

Cilj projekta je omogućiti djeci s teškoćama u razvoju i učenicima škole stjecanje znanja i vještina uključivanjem u zajedničke aktivnosti, u svrhu poboljšanja kvalitete života sukladno njihovim interesima i sposobnostima. Ovo je druga radionica koja se do sada održala u krapinskoj Srednjoj školi, dok se jedna radionica održala u OŠ Petrovsko, a organizirano je i blagdansko druženje u prostorijama Udruge OSIT u Đurmancu.
Kako bi upoznali i prihvatili različitosti, na radionici su sudjelovala djeca s teškoćama u razvoju te učenice 2.a i 3.a razreda Srednje škole Krapina. Budući da je jedan od specifičnih ciljeva projekta poticanje kreativnosti i stvaralaštva, sudionici radionice zajedno su izrađivali nakit te likovne radove koji su potom i izloženi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba