PLIVAČKO NATJECANJE LIGE REGIJE 4

Olimpovci se iz Siska vratili s ukupno 39 odličja

Objavljeno: 18.01.2016. mladenmandic

Plivački klub Olimp – Terme Tuhelj iz Tuheljskih Toplica, nastupio je u subotu, na Regionalnom plivačkom natjecanju u Sisku. Plivalo se treće i četvrto kolo Lige regije 4. Natjecanje je održano na 50 metarskom zatvorenom bazenu ŠRC Sisak uz prisustvo plivačkih klubova iz Sisačko – moslavačke, Varaždinske, Međimurske, Koprivničko – križevačke, Virovitičko – podravske, Bjelovarsko – bilogorske, Požeško – slavonske, Osječko – baranjske, Vukovarsko – srijemske te Krapinsko – zagorske županije.
Olimp je pod vodstvom svog trenera Ivice Androića nastupio sa šest plivačica i 14 plivača u svim dobnim kategorijama i osvojio ukupno 39 odličja – 12 zlata, 13 srebra i 14 bronci. Pobjednici individualnih utrka bili su Filip Husnjak u kategoriji A na 200 metara slobodno, Karlo Iljaš u kategoriji B na 200 i 400 slobodno, Nikola Iveković u kategoriji B na 50 i 200 prsno, Vili Sivec u kategoriji C na 100 i 200 leptir, Luka Žmegač u kategoriji D na 50 leđno, Patrik Erceg u D na 100 leptir, Mauro Šipek Glavač u D na 200 mješovito, Gašpar Futivić u D na 50 prsno i Hana Sivec u kategoriji B na 50 metara leptir. Idući vikend mlađi kadeti i kadeti Olimpa nastupaju na poznatom plivačkom natjecanju HPS mini Grand prix Medo u Zagrebu na plivalištu Mladosti kod Doma sportova.


Tesi Novak tri zlata, a Mii Hren dva srebra u Kranju

Olimpove plivačice Tesa Novak i Mia Hren u pratnji svoje trenerice Maje Bešenić, sudjelovale su na Međunarodnom plivačkom mitingu „Dr. Fig“ (France Prešeren) koji je održan u Kranju u organizaciji Plivačkog kluba Triglav. U nazočnosti 233 plivačice i plivača iz Slovenije, Srbije i Hrvatske, Olimpove plivačice na 25-metarskom bazenu osvojile su pet medalja – tri zlatne i dvije srebrne.
Tesa Novak bila je zlatna na 100 metara slobodno, 100 leptir i 100 mješovito i nositeljica je drugog najvrednijeg rezultata natjecanja, a Mia Hren osvojila je srebrne medalje na 50 metara slobodno i 50 leđno.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba