OŠ Zlatar Bistrica

Nakon požara stižu prve donacije – dresovi, lopte, oprema, bonovi…

Objavljeno: 16.01.2016. mladenmandic

Osnovna škola Zlatar Bistrica, nakon što im je izgorjela sportska dvorana, te su ostali bez potrebnih rekvizita i opreme za održavanje nastave tjelesne i zdravstvene kulture, počeli su dobivati i prve donacije koje će im pomoći za održavanje nastave u dvije za to prilagođene učionice. Kako nam je rekla ravnateljica Božena Slunjski, na internetskim stranicama škole uredno se bilježe sve pristigle donacije.

Sportski rekviziti

Tako im je Društvo sportskih igara učenika Krapinsko – zagorske županije darovalo dresove u vrijednosti 2200 kuna, jednu nogometnu i četiri odbojkaške lopte. Hrvatski laburisti – Stranka rada Krapinsko – zagorske županije također su im darovali dresove u vrijednosti 2350 kuna. Stol i mrežicu za stolni tenis darovao im je Stolnoteniski klub Zagorec iz Krapine, Rukometni klub Zagorec pet rukometnih lopti, a Košarkaški klub Krapina tri košarkaške lopte. Dvije rukometne lopte dar su Osnovne škole Viktora Kovačića iz Huma na Sutli, a rukometna lopta prispjela im je i iz Osnovne škole Oroslavje. Nogometni klub Ivančica darovao je opremu, AZ Consulting Zorana Kuljaka pet nogometnih lopti, a Matija Makek, profesor tjelesno – zdravstvene kulture u Osnovnoj školi Antuna Mihanovića iz Klanjca, poklonio im je bon u Rost športu u vrijednosti od 700 kuna.

Zamolba HŠSS-u

Županijski školski sportski savez Krapinsko – zagorske županije uputio je također zamolbu Hrvatskom školskom sportskom savezu za dodjelu pomoći u nabavi dijela najnužnije opreme za redovito održavanje nastave tjelesne i zdravstvene kulture.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba