Požar u Donjem Vinu

Na Ranču Vrbanc izgorjelo nekoliko desetaka bala piljevine, transportna traka i rotacijski malčer

Objavljeno: 15.01.2016. mladenmandic

U mjestu Donje Vino u općini Krapinske Toplice jučer oko 6 sati došlo je do požara na gospodarskom objektu Ranča Vrbanc. Do požara je došlo u djelu gospodarskog objekta u kojem su bile smještene bale piljevine, a vatra se proširila na nadstrešnicu objekta. U požaru je izgorjelo nekoliko desetaka bala s piljevinom te je nagorjela nadstrešnica objekta, električna transportna traka i rotacijski malčer. Požar su nakon što su ga uočili, ugasili sami mještani, pa vatrogasci nisu ni pozvani. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policija je evidentirala i jedno kazneno djelo krađe i jednu prijevaru. 73-godišnji hrvatski državljanin sa stubičkog područja, policiji je prijavio kako mu je 56-godišnjak tijekom rujna prošle godine, iz šume u Strmcu Stubičkom, otuđio nekoliko stabla bukve, oštetivši ga pritom za nekoliko tisuća kuna.

Policijskoj postaji u Zaboku, 32-godišnji hrvatski državljanin prijavio je pak kako je 26-godišnjaku tijekom 2015. godine posudio nekoliko tisuća kuna, a on mu novac do danas još uvijek nije vratio.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba