U srijedu i četvrtak dvodnevne radionice za mlade

Objavljeno: 14.01.2016. mladenmandic

U prostoru Centra za mlade i nezavisnu kulturu u Zaboku, u srijedu od 17 do 19.30 sati i četvrtak od 16.30 do 19.30 sati, održat će se radionice za izradu Lokalnog programa za mlade grada Zaboka. Radionice se organiziraju u okviru projekta „Zabok s mladima” kojeg provodi Grad Zabok u partnerstvu s Mrežom udruga Zagor i udrugom Regenerator, a čiji je cilj podizanje svijesti mladih i organizacija civilnoga društva o potrebama mladih u Zaboku, aktiviranje mladih te njihovo uključivanje u sustave donošenja odluka.

Projekt je financiran novcem Ministarstva socijalne politike i mladih te Grada Zaboka. Središnju aktivnost projekta predstavlja izrada Gradskog programa djelovanja za mlade koji će pružiti strateški okvir politika za mlade te pregled stanja i potreba mladih na temelju kojih će se raditi i kvalitetno provoditi projekti i programi usmjereni prema mladima.

Sukladno tome, Grad Zabok imenovao je radnu grupu za pripremu nacrta Lokalnog programa za mlade koja će koordinirati aktivnosti izrade programa s mladima i organizacijama civilnog društva. Radionica je namijenjena mladima od 15 do 30 godina, organizacijama civilnoga društva s područja grada Zaboka, Savjetu mladih te svima drugima koji rade u interesu mladih.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba