Iz policijske bilježnice

U Grabrovcu 60-godišnjakinji iz šume ukradeno 17 hrastova, šteta desetak tisuća kuna

Objavljeno: 14.01.2016. mladenmandic

Zagorskoj policiji 60-godišnja hrvatska državljanka prijavila je kako joj je 26-godišnjak iz šume u Grabrovcu pokraj Zaboka, ukrao 17 stabala hrasta, pričinivši joj materijalnu štetu od desetak tisuća kuna.
Evidentirane su i tri prometne nesreće, a u jednoj od njih dvije su osobe lakše ozlijeđene. U Krapini, na cesti iz smjera Krapine prema Mihaljekovom Jarku, jučer oko 14 sati, 34-godišnja vozačica osobnog automobila zbog neprilagođene brzine u nepreglednom zavoju sletjela je van desnog ruba kolnika. Osim vozačice, lakše je ozljede zadobila i petogodišnja djevojčica.
U Humu na Sutli sinoć oko 18.40 sati došlo je do sudaru dvaju osobnih automobila, zbog ne držanja jednog od njih uz desni rub kolnika. Vozač koji je skrivio nesreću pobjegao je s lica mjesta te mu slijedi prijava i za izazivanje prometne nesreće i za napuštanje mjesta nesreće. Jutros na Županijskoj cesti Desinić – Velika Horvatska, vozač osobnog vozila udario je autpmobilom psa te mu je počinjena materijalna šteta na vozilu.
Evidentiran je i jedan prekršaj držanja životinja bez nadzora. U Družilovcu pokraj Velikog Trgovišća, 58-godišnjaka koji je vozio bicikl ugrizao je pas u vlasništvu 59-godišnjakinje. Vlasnici slijedi prekršajna prijava za držanje životinje bez nadzora.
Na Međunarodnom graničnom prijelazu Macelj jučer oko 16.15 sati, kod 28-godišnjeg državljanina Austrije, na izlazu iz Hrvatske granični policajci pronašli su 2,2 grama marihuane i gram hašiša. Uz oduzimanje droge, naplaćena mu je kazna od 3333 kune i sto kuna troškova postupka te je pušten prema Sloveniji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba