Jak vjetar rušio krovove u Šagudovcu i Svetom Mateju

Objavljeno: 12.01.2016. Alen Brodar

Djelatnici Županijskog centra 112 Krapina u protekla su 24 sata angažirali druge žurne službe u 23 slučaja, a od toga je bilo 16 intervencija ekipa hitne medicinske pomoći i sedam slučajeva savjetodavne medicinske pomoći.

Nestanak električne energije

Nevrijeme tijekom jučerašnjeg poslijepodneva i večeri, odnosno jak vjetar i kiša uzrokovali su brojne probleme, pa je tako zabilježen i slučaj raskrivanja krova i rušenja dijela bočnog zida krova na kući u Šagudovcu, kao i jedan slučaj raskrivanja manjeg dijela krova u Svetom Mateju.
Zabilježeno je i 11 kvarova na opskrbi električnom energijom, i to u Zlatar Bistrici, Mariji Bistrici, Gornjoj Stubici, Stubičkim Toplicama, Lazu Bistričkome, u dva slučaja u Svetom Mateju, zatim u Lepoj Vesi, Donjem Hruševcu, Grdencima i Humu na Sutli.
Bujične vode ugrožavale su promet u dva slučaja u Zaboku, zatim u Poznanovcu i Globočecu, a u pet su se slučajeva srušila stabla – u Poljanici Bistričkoj, Novom Golubovcu, Milekovom Selu, Svetom Mateju i Mariji Bistrici. Kako je izvijestio Centar 112, svi su ti događaji sanirani.

Požari i nesreće

Zabilježena su i četiri slučaja požara dimnjaka, četiri prometne nesreće – u Zaboku, Kumrovcu, Mariji Bistrici i Stubičkim Toplicama te remećenje javnog reda i mira alkoholiziranih gostiju ugostiteljskog objekta u Gornjoj Stubici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba