Dvojica muškaraca uhićena u pokušaju krađe poker aparata iz Caffe bara Lavica

Objavljeno: 12.01.2016. mladenmandic

Zagorski policajci evidentirali su četiri krađe. Noćas, nekoliko minuta iza ponoći, dvojica muškaraca 34-gosišnjak i 38-godišnjak, ukrali su poker aparat iz ugostiteljskog objekta Caffe bar Lavica u Gornjoj Stubici. No policija je brzo intervenirala i uhitila ih dok su poker aparat stavljali u osobni automobil. Protiv 34-godišnjaka podnesena je kaznena prijava za kazneno djelo krađe, dok je 38-godišnjak prošao bez sankcija.

U Bedekovčini iz Poljotrgovine, nepoznati počinitelj tijekom noći ukrao je iz kase polog od nekoliko stotina kuna. U Automat klubu u Krapini netko je 25-godišnjaku ukrao mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna, a mobitel je jednom drugom 25-godišnjaku ukraden i sa šanka ugostiteljskog objekta Bolnice na Bračku. Mobitel je bio vrijedan oko tisuću kuna.

Na Graničnom prijelazu Macelj policajci su kod tri osobe pronašli drogu. Kod dvojice državljanina Njemačke pronađeno je 3,3, odnosno 1,0 grama marihuane, a kod hrvatskog državljanina 0,69 grama marihuane. Državljani Njemačke su svaki platili kaznu od 3.333 kune i dodatnih sto kuna troškova, dok je protiv hrvatskog državljanina podnesen optužni prijedlog.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba