Skijanje na Sljemenu

Crveni spust otvoren za građane, na ostalim stazama snijeg se još radi

Objavljeno: 06.01.2016. mladenmandic

Otvoreno je skijalište na Sljemenu, koje će raditi svakoga dana od 9 do 16 sati, dok će noćno skijanje biti utorkom i četvrtkom od 19 do 22 sata. Od skijaških staza zasad će raditi samo ona najteža – Crveni spust i žičara Trosjedežnica.
– Na ostalim stazama još se uvijek radi snijeg i otvorit ćemo ih čim se za to steknu uvjeti. I Zagorci su nam pomogli, i to dovozom vode. Zahvaljujući Hrvatskom skijaškom savezu koji je dopremio nekoliko stotina kamiona vode iz Zagorja, uspjeli smo Crveni spust u potpunosti pripremiti, rekli su nam u Uredu sljemenskog skijališta.
Inače, cijena dnevne karte za odrasle radnim danom iznosi 70 kuna, subotom i nedjeljom 100 kuna, za djecu do 15 godina radnim danom 40 kuna, vikendom 50 kuna, a za seniore iznad 65 godina radnim danom 50, a vikendom 60 kuna. Cijena noćnog skijanja je 70 kuna za odrasle, 40 kuna za djecu, a 50 kuna za seniore.
Za sanjkanje je predviđen dio Činovničke livade, odnosno put od Kapelice Kraljice Hrvata prema Činovničkoj livadi i besplatno je za sve. Za vrijeme noćnog skijanja, sanjkanje nije dozvoljeno.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba