Hrvatska obrtnička komora

Još do petka traju prijave za Obrtnički sajam u Münchenu

Objavljeno: 06.01.2016. zagorjeinternational
Još do petka traju prijave obrtnika za nastup na  Međunarodnom obrtničkom  sajmu u Münchenu – najvećem sajmu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva u Europi, koji će se održati od 24. veljače do 1. ožujka. Hrvatska obrtnička komora sufinancira 30 posto troškova standardno uređenog izložbenog prostora. Na sajmu se očekuje više od tisuću izlagača iz 60-ak zemalja svijeta koji će prezentirati najnovija tehnološka dostignuća obrtništva i prateće industrije. Očekuje se kako će Sajam posjetiti više od 130 tisuća posjetitelja.
Na Sajmu će se, uz skupne nastupe zemalja putem obrtničkih i gospodarskih komora, predstaviti obrtnici iz područja obrade metala, proizvodnje strojeva i opreme, obrade drveta, izrade alata, građevinske stolarije i materijala, prerade stakla i proizvodnje proizvoda od stakla, prerade plastike i gume, građevinarstva, obnovljivih izvora energije, elektronike i energetike, umjetničkih i i tradicijskih obrta, ukrasne i uporabne keramike, ručnih radova te sve ostale ponude obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva.
Svi zainteresirani za nastup na sajmu trebaju ispunjene prijavne materijale što prije dostaviti u Hrvatsku obrtničku komoru. HOK IHM

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba