NEOBIČAN TRENING SRELE BRUTAL TEAMA

Zimske pripreme na snijegu za Sreletov povratak na najjače

Objavljeno: 05.01.2016. Alen Brodar

Srećko Martinić Srele i njegov kolega iz Srele brutal Teama Josip Pozaić, jedan su trening, umjesto u oroslavskoj teretani odradili na otvorenom, na nekoliko stupnjeva ispod ništice. To je za promatrače sa strane bilo pomalo neobično.

– Malo smo se čeličili, pa smo nakon treninga u teretani s utezima, zatim boksa kao kardio treninga, izašli malo i na svjež zrak, nešto u stilu finske saune. Osim toga, takva vrsta treninga povećava izdržljivost, slično radi i naša borilačka legenda i moj prijatelj Mirko Filipović, rekao nam je Srele, koji se tako sprema za veliki službeni povratak na bench. Kako kaže, preskače još dva natjecanja, a onda u listopadu u Gospiću, na Međunarodnom natjecanju u benchpressu napada nove rekorde.
– Do kraja godine planiram nastupiti i na Državnom prvenstvu, koje će biti u prosincu u Zagrebu. A kolegu Pozaića natjecanje čeka već u ožujku, u Trogiru. Natječe se tek godinu dana, a najbolji mu je rezultat drugo mjesto u kategoriji do 105 kilograma. To će pokušati prestići, na najjače, zaključio je Srele.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba