Hršak Breg kraj Krapinskih Toplica

U prometnoj nesreći VW Pola i autobusa ozlijeđene tri osobe – dvije teže, a jedna lakše

Objavljeno: 31.12.2015. mladenmandic

Tri su osobe ozlijeđene, od čega su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede, a jedna lakše, u prometnoj nesreći između osobnog automobila VW Polo i autobusa Presečki grupe, koja se jutros u 7.15 sati dogodila na Županijskoj cesti između Velike Vesi i Krapinskih Toplica u Hršak Bregu pokraj Krapinskih Toplica.

Prometnu nesreću skrivio je vozač autobusa koji je prometovao na liniji Zabok – Krapinske Toplice – Krapina. On je vozeći iz Krapinskih Toplica prema Velikoj Vesi zbog neprilagođene brzine prešao na nizbrdici na suprotnu stranu kolnika i udario u osobni automobil koji je nailazio iz suprotnog smjera te ga odbacio u odvodni kanal.

U prometnoj nesreći dvije su putnice u automobilu zadobile teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život – 60-godišnja Z.Š. i 72-godišnja D.P. iz Ciglenice Zagorske kraj Svetog Križa Začretja, dok je 63-godišnji vozač osobnog automobila F.Š, također iz Ciglenice Zagorske, prošao s lakšim tjelesnim ozljedama. Tri ozlijeđene osobe prevezene su vozilom Hitne pomoći u zabočku Opću bolnicu na Bračak gdje im je pružena pomoć. Radi vađenja prikliještenih osoba iz osobnog vozila, angažirani su i pripadnici Zagorske javne vatrogasne postrojbe iz Zaboka. Zbog prometne nesreće cesta je na tom dijelu bila zatvorena za promet od 8 do 9.40 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba