Skupština LAG-a Zagorje – Sutla

Uskoro kreću info dani za prijavljivanje projektnih ideja

Objavljeno: 30.12.2015. mladenmandic

U Humu na Sutli održana je Skupština Lokalne akcijske grupe Zagorje – Sutla. Kako je na Skupštini naglasio predsjednik LAG-a Marko Vešligaj, u razdoblju od srpnja do prosinca, zahvaljujući novcu od gotovo pola milijuna kuna dobivenim na natječaju iz Programa ruralnog razvoja, uspjeli su zaposliti stručnjake, osnovati podružnice u Zaboku i Pregradi, uspostaviti ured LAG-a u Pregradi te započeti s procesom izrade Lokalne razvojne strategije.
– Tijekom 2016. godine očekujemo daljnje jačanje LAG-a kroz uspostavu učinkovite i prepoznatljive organizacije na području koje pokrivamo. U tome podršku očekujem i od LEADER mreže Hrvatske u čije članstvo je LAG pristupio, rekao je Vešligaj.
Članovi i članice Skupštine pozvani su da se uključe u promociju javnog poziva za prijavljivanje projektnih ideja u bazu projekata LAG-a, koja će se intenzivno provoditi tijekom siječnja kroz info dane organizirane u svim općinima i gradovima s područja LAG-a Zagorje – Sutla. Prvi info dan najavljen je već za 7. siječnja u Zaboku, u Zelenoj dvorani, s početkom u 17 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba