“Đurologija” i Branko Đurić – Đuro 25. siječnja u Festivalskoj dvorani

Objavljeno: 30.12.2015. Alen Brodar

Autorski hit Branka Đurića – Đure, predstava “Đurologija” gostuje 25. siječnja 2016. u Krapini, gdje će biti izvedena u Festivalskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta, s početkom u 20 sati.
“Đurologija” je, ističu organizatori, trenutno najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire – u godinu dana od kako je premijerno izvedena u Australiji, do sada ju je pogledalo oko 50.000 ljudi, u zemljama regije ali i u Australiji, Kanadi, SAD-u, Skandinaviji, Austriji, Njemačkoj, Nizozemskoj i Švicarskoj.
U Krapinu “Đurologija” stiže u produkciji Tomislava Kašljevića i tvrtke Depromo Event, u sklopu turneje po hrvatskim gradovima, koja će kulminirati izvedbom predstave u Zagrebu, u velikoj dvorani „Vatroslava Lisinskog“, 1. veljače 2016. godine.
Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ”Top lista nadrealista” i ”Audicija”, “Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.
Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu.
– Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem. Na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira ili smeta, kaže Đuro.
Ulaznice za predstavu u pretprodaji se mogu nabaviti po cijeni od 60 kuna u sustavu Eventima i na blagajni dvorane.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba