Plivanje osoba s invaliditetom

Ana Majsec otplivala norme za Europsko prvenstvo u Portugalu

Objavljeno: 28.12.2015. mladenmandic
Ana Majsec, plivačica Plivačkog kluba Olimp Terme Tuhelj iz Tuheljskih Toplica, hrvatska reprezentativka u plivanju osoba s invaliditetom, nastupila je na međunarodnom ekipnom plivačkom mitingu u talijanskoj Bresciji. Naša reprezentacija osvojila je ukupno drugo mjesto u konkurenciji 45 zemalja. Ana Majsec nastupila je u disciplinama 400 metara slobodno i 200 mješovito na kojima je osigurala potrebne norme za nastup na idućem Europskom prvenstvu koje će se održati u Portugalu tijekom travnja 2016. godine. Prije toga Ana će nastupiti i na Prvenstvu Hrvatske za osobe sa invaliditetom u Splitu.

Plivači iz Tuheljskih Toplica na Mitingu rekorda u Zagrebu:
Olimpovci ispitivali norme za državno prvenstvo
Plivačice i plivači Plivačkog kluba Olimp Terme Tuhelj nastupili su na zadnjem ovogodišnjem plivačkom natjecanju pod nazivom Miting rekorda 2015. godine u Zagrebu. Organizator je bio Hrvatski akademski plivački klub Mladost, a na njemu su sudjelovali plivačice i plivača iz Hrvatske, Slovenije te iz Bosne i Hercegovine. Na natjecanju se nisu dodjeljivale medalje već je osnovni cilj natjecanja bio isplivavanje potrebnih normi za državno prvenstvo i poboljšanje osobnih rekorda za što bolji plasman na ljestvici Hrvatskog plivačkog saveza. Pod vodstvom svog voditelja Ivice Androića, u Zagrebu je nastupilo devet Olimpovaca – Suzana Ćorić, Marta Vidas, Tesa Novak, Filip Husnjak, Karlo Iljaš, Nikola Iveković i Vili Sivec. Iduće natjecanje u novoj godini za Olimpovce bit će u Kranju 17. siječnja i to za kategorije početnika i kadeta.

 Ove godine osvojene  502 medalje, 45 više nego lani
Plivački klub Olimp Terme Tuhelj je u kalendarskoj 2015. godini osvojio 502 medalje.  U odnosu na prošlu godinu 45 medalja više. Od ukupnog broja, 225 je bilo zlatnih medalja, 135 srebrnih i 142 brončanih.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba