Badnjak i Božić protekli mirno

Na 61 polnoćki u Zagorju bilo oko 19.000 vjernika

Objavljeno: 26.12.2015. mladenmandic

Kako su nam rekli u Policijskoj upravi krapinsko – zagorskoj, Badnjak i Božić u Zagorju protekli su mirno. Na području Zagorja služena je 61 polnoćka, kojima je prisustvovalo oko 19.000 vjernika i nikakvih narušavanja javnog reda i mira ni ekscesa nije bilo.
Dogodila se jedna prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom i četiri samo s materijalnom štetom. U prometnoj nesreći u Zaboku na Badnjak, jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, dok je nesreća s materijalnom štetom zabilježene u Vrhima Pregradskim.
Jučer na Božić, evidentirane su tri lakše prometne nesreće. U Križanču pokraj Bedekovčine došlo je do sudara dva osobna automobila, dok je Krušljevom Selu pokraj Oroslavja i Vinipotoku pokraj Lobora došlo do slijetanja osobnih vozila s ceste. Bilo je šest kaznenih djela – sitnih krađa i oštećenja tuđih stvari. Zabilježen je i slučaj obiteljskog nasilja u Dubrovčanu kraj Velikog Trgovišća, slučaj ugrožavanja prometa u Bedekovčini te narušavanja javnog reda i mira u Lovreča Selu kraj Krapinskih Toplica i Orehovcu Radobojskom. Dvije su osobe u tim slučajevima uhićene i privedene prekršajnom sucu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba