Izobrazba o gospodarenju otpadom u ŽK Krapina

Objavljeno: 18.12.2015. zagorjeinternational

Donošenjem Programa izobrazbe o gospodarenju otpadom nastupila je zakonska obveza predviđena Zakonom o održivom gospodarenju otpadom NN 94/13, prema kojoj je Povjerenik za otpad i njegov zamjenik, direktor, odnosno fizička osoba koja upravlja davateljem javnih usluga, odnosno osoba odgovorna za gospodarenje otpadom dužna ishoditi potvrdu Ministarstva zaštite okoliša i prirode o obavljenoj izobrazbi o gospodarenju otpadom, na rok od pet godina.

Ista obveza nastupila je i za sve pravne ili fizičke osobe ili tvrtke koje se bave djelatnošću gospodarenja otpadom (proizvođač ste otpada, skladištite vlastiti otpad, energentski uporabitelj, reciklažno dvorište ili trgovci otpadom …). S obzirom da ova obaveza nastupa za većinu članica HGK, ŽK Krapina organizira 4-dnevnu izobrazbu o gospodarenju otpadom za svoje članice od 27.-30. siječnja 2016. U prostoru ŽK Krapina na Trgu Lj. Gaja 5 u Krapini. Edukaciju provode djelatnici tvrtke Metroalfa d.o.o. iz Zagreba.

Zainteresirane tvrtke mogu se prijaviti za izobrazbu u ŽK Krapina e-mailom na: [email protected] najkasnije 10 dana prije dogovorenog termina, a za informacije o cijeni edukacije na tel : 049/ 371 883.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba