Četiri najbolja menadžera godine iz Krapinsko-zagorske županije

Objavljeno: 18.12.2015. zagorjeinternational

U organizaciji Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika – CROMA, u petak, 27. studenoga, u hotelu Westin u Zagrebu, svečano su dodijeljene strukovne nagrade i priznanja Menadžer godine 2015. najuspješnijim menadžerima i poduzetnicima. Ove godine dodijeljeno je ukupno 13 nagrada u devet kategorija, od čega su čak četiri otišle na područje Krapinsko-zagorske županije. Dobitnici su nominirani od strane HGK Županijske komore Krapina.

Za najboljeg menadžera u kategoriji srednjih tvrtki izabran je Anđelko Švaljek, direktor tvrtke Regeneracija d. o. o. iz Zaboka. Za menadžera godine u kategoriji malih tvrtki izabran je Gordan Javorić, direktor tvrtke Gotra logistika d. o. o. iz Druškovca Humskog. Za najboljega mladog menadžera izabran je Stjepan Mihalić mlađi, direktor tvrtke Limovi i konstrukcije d. o. o. iz Krapine. Nagrada za životno djelo uručena je Ivici Cerovečkom iz tvrtke Kotka d. d. iz Krapine. Nagrada Menadžer godine dodjeljuje se od 1992. godine te su je dosad dobila 204 gospodarstvenika.

Svake godine dodjeljuju se tri ravnopravne nagrade za Menadžera godine u kategoriji velikih, srednjih i malih trgovačkih društava. Dodjeljuje se i Nagrada za životno djelo, za Menadžera godine u kategoriji poslovnih tvrtki /ustanova u javnom sektoru, Nagrada Anton Cerin – Nino za najuspješnijega mladog menadžera (do 35 godina), Povelja za izuzetne poslovne rezultate namijenjena menadžeru inozemne tvrtke u Hrvatskoj, Priznanje najuspješnijem poduzetniku godine i Priznanje za najbolje vođeni projekt.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba