U AUTOBUSU KOJI KREĆE IZ KRAPINE JOŠ SAMO OSAM MJESTA: Hrvatska udruga ljubitelja skijanja organizira četvrti po redu HULJS GoPro skijaški & snowboard festival

Požurite s prijavom i krenite 26. siječnja put Nassfelda, gdje vas očekuje natjecanje u veleslalomu i vrhunski party

Objavljeno: 20.01.2019. zagorjeinternational

Hrvatska udruga ljubitelja skijanja 26. i 27. siječnja u austrijskom Nassfeldu organizira četvrti po redu HULJS GoPro skijaški & snowboard festival, na kojem se očekuje između 400 i 500 ljudi.
Kako doznajemo od Denisa Gamileca, povjerenika HULJS-a za Zagorje, svoj dolazak već je potvrdilo oko 350 ljudi, pa su autobusi za dvodnevni odlazak na festival popunjeni, no, još ima mjesta u autobusima za jednodnevni izlet.

Pehari i nagrade

– Organiziramo svoju utrku za naše članove, paralelni veleslalom, a najbolje natjecatelje, naravno, očekuju pehari i nagrade. Imamo dva službena partyja, Pavillon Après-Ski Bar bit će domaćin proglašenja najboljih natjecatelja i natjecateljica veleslalomaša festivala i HSF Apres ski partyja. Za glazbu je zadužen DJ Juky. Taj se party održava poslijepodne, kako bi mogli sudjelovati i oni koji dolaze na jednodnevni izlet. Official HSF večernji party počinje u 20 sati i trajat će do jutra. Inače, za ovaj smo događaj imali ogromne pripreme, bilo je naporno, no, drago nam je da je sada sve spremno za jedan od naših glavnih izleta – kaže Gamilec te dodaje kako je za sada odlučeno da će iz Krapinsko – zagorske županije ići jedan autobus.

Škola skijanja

– Ostalo je još osam mjesta te ovim putem pozivamo sve koji se nisu još odlučili da se jave i rezerviraju svoje mjesto. Cijena je 200 kuna za kotizaciju i 31 euro za odrasle te 15,50 eura za djecu do 15 godina. Naravno, opet će s nama biti i svježe nabrušene Volkl skije za testiranje, koje omogućuje Mah sport. Bit će organizirana i škola skijanja, koja stoji 50 eura za tri sata, s licenciranim učiteljima. Autobus će krenuti s Hušnjakovog u Krapini, te po potrebi pokupiti putnike kraj Rosesa u Svetom Križu Začretju te kod Eko flora u Zaboku – ističe Gamilec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba