Cilj im je okupiti 300 tisuća članova i istaknuti kandidata za predsjednika RH

U Oroslavju osnovan Gradski ogranak Hrvatske stranke svih čakavaca, kajkavaca i štokavaca – za predsjednicu izabrana Vlatka Mrzljak

Objavljeno: 14.01.2019. IB

U Oroslavju je održana osnivačka skupština Gradskog ogranka Hrvatske stranke svih čakavaca, kajkavaca i štokavaca (HSSČKŠ). Za predsjednicu je izabrana  Vlatka Mrzljak. Cilj stranke je osnivanje temeljnih ogranaka u mjesnim odborima svih sedam gradova i 25 općina na području Krapinsko – zagorske županije.

– Iznimno sam ponosan što je naš, uskoro trogodišnji uporan i ustrajan rad počeo pokazivati sve veće i veće rezultate, a što nam potvrđuje stalan porast aktivnog članstva te sve veći broj osnivanja gradskih i općinskih organizacija HSSČKŠ-a te osnivanje temeljnih ogranaka diljem naše domovine. Takvim načinom rada, u tišini i bez velike pompe, uspješno stvaramo i jačamo snagu HSSČKŠ. Cilj je doći do brojke od 300.000 članova te istaknuti kandidata za predsjednika Republike Hrvatske. Sljedeći vikend održat će se Osnivačke skupštine u Samoboru i Svetoj Nedelji –  rekao je predsjednik Nedjeljko Babić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba