Gradonačelnica Zlatara održala sastanak s članovima Moto kluba “Wild Riders Goldtown”

U ovoj godini žele postaviti izložbu u Galeriji izvorne umjetnosti, organizirati dolazak moto mrazova te se uključiti u Dane kajkavske riječi

Objavljeno: 10.01.2019. IB

Na inicijativu udruge Moto klub “Wild Riders Goldtown”, u uredu gradonačelnice Zlatara Jasenke Auguštan – Pentek, održan je sastanak predstavnika udruge te gradonačelnice. Na sastanku se razgovaralo o djelovanju udruge i promociji grada Zlatara na brojnim moto susretima u prošloj godini, o predrasudama javnosti prema bajkerima, članstvu u udruzi i hijerarhijskoj organizaciji, humanitarnom djelovanju te planovima za rad u ovoj godini. Udruga u 2019. planira mnoge aktivnosti, a između ostalih, želja im je postaviti izložbu u Galeriji izvorne umjetnosti Zlatar, na kojoj bi izložili slike, poeziju i kolekcionarske motocikle članova udruge. Također, iskazali su namjeru za organizacijom dvaju natjecanja i dolaska moto mrazova u Zlatar, te uključivanje u Dane kajkavske riječi.

Članovi udruge pojasnili su da je bajkerstvo način života koji podrazumijeva karakterističan način odijevanja i sustav društvenih vrijednosti, te kako su im motocikli hobi, u smislu vožnji i širenja pozitivne energije te opuštanja od svakodnevnog stresa. Uručili su gradonačelnici priznanje za nesebičan doprinos pri ostvarenju ciljeva udruge u 2018. godini te prigodan poklon, dok se gradonačelnica zahvalila udruzi na dobroj suradnji te obećala daljnju podršku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba