Načelnica Lobora Ljubica Jembrih s destak svojih suradnika pristupila HDZ-u

DOSANJALI SU SAN: “Nema Vlade kao što je ova Plenkovićeva”

Objavljeno: 06.01.2019. zagorjeinternational

Općinski odbor HDZ-a Lobor prošlu je godinu završio svečanom sjednicom u Plavoj kući na Markušbrijegu, na kojoj je načelnica Lobora Ljubica Jembrih, izabrana kao neovisna kandidatkinja, uz još desetak svojih suradnika, službeno pristupila HDZ-u.
Novim članicama i članovima stranačke su iskaznice u maloj ceremoniji zajedno uručili predsjednik zagorskog HDZ-a i član nacionalnog Predsjedništva stranke Žarko Tušek, pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a za sjeverozapadnu Hrvatsku i Zagreb Stjepan Adanić te predsjednik loborskog HDZ-a Dragutin Adanić, koji je svima zahvalio na iznimnom angažmanu u 2018. godini.

Izgradnja vrtića

– Godina iza nas uistinu je bila uspješna, što možemo zahvaliti partnerstvu i sinergiji između lokalne i državne politike – kazao je D. Adanić.
I načelnica Jembrih istaknula je vrlo dobru suradnju općinske i državne razine, što je među mnogim postignućima rezultiralo i potpisivanjem ugovora o izgradnji dječjeg vrtića, čime je loborski HDZ “dosanjao svoj san” još iz 2010. godine, kada je kupio zemljište i napravio pripremne radnje za realizaciju tog projekta.
– Nema Vlade kao što je ova Plenkovićeva, naša, HDZ-ova, koja toliko brine o ravnomjernom razvoju Hrvatske i koja s toliko iskrenosti i otvorenosti surađuje s lokalnim jedinicama – rekla je Jembrih, zahvalivši ujedno i Žarku Tušeku na lobiranju za projekte u Zagorju.

Veliko gradilište

On pak je istaknuo kako je Vlada RH dala sve od sebe da 2018. bude godina projekata.
– Dokazi su vidljivi na svakom koraku, Krapinsko-zagorska županija postala je jedno veliko gradilište. Radimo na svim područjima – od školstva i visokog obrazovanja, preko komunalne i prometne infrastrukture, do zapošljavanja i zaštite okoliša – rekao je Tušek, na kojeg se nadovezao i Stjepan Adanić, rekavši da je ulazak načelnice Jembrih u HDZ, zajedno s desetak njenih suradnika, potvrda da hrvatski ljudi itekako prepoznaju tko vodi ozbiljnu i odgovornu politiku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba