Zagorka u Narodnoj knjižnici Hum na Sutli

PROJEKT #Za BITI+54: Prijavite se na radionicu na kojoj će se čitati “Tajna krvavog mosta”, te održati kviz i rasprava o statusu žena kroz povijest

Objavljeno: 05.01.2019. JJ

Projekt #Za BITI+54_Na Zagorkinom tragu: baština i inovativnost, nastavlja se i u siječnju, čitanjem “Tajne krvavog mosta” u Narodnoj knjižnici Hum na Sutli. Radionica će se održati u subotu, 12. siječnja, od 10 do 13 sati, a sastoji se od čitanja poznatog Zagorkinog djela i Zagorkinog kviza te rasprave o statusu žena kroz povijest. Voditeljice radionice su Vesna Barilar, Jasminka Pešut i Tajana Broz. Predznanje bilo koje vrste nije uvjet za sudjelovanje, a uz radionice i druženje s poznavateljicama Zagorkinog života i djela, bit će organiziran i ručak za sudionice.

Ograničen broj

Ovisno o broju prijava, za sudionice će biti osiguran i prijevoz minibusom iz smjera Klanjca, Pregrade i Krapinskih Toplica. Ukupan broj sudionica ograničen je na 20, a sudjelovanje je besplatno. Zainteresirane ljubiteljice Zagorkine književnosti mogu se prijaviti putem e-maila [email protected] ili WhatsApp/Viber aplikacije na broj 091/752 23 75. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, kontakt, općinu/grad te priložiti obostranu kopiju/fotografiju osobne iskaznice, ukoliko niste do sada sudjelovali u aktivnostima projekta. Kontakt osoba je Tajana Broz.

Facebook stranica

Projekt #Za BITI+54_Na Zagorkinom tragu: baština i inovativnost provodi Centar za ženske studije iz Zagreba, u partnerstvu s LAG–om Zagorje – Sutla i Etnografskim muzejom iz Zagreba, a financiran je u okviru natječaja “Umjetnost i kultura 54+” iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.
Više informacija o projektnim aktivnostima dostupno je na Facebook stranici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba