Na zahtjev predstavnika zagorskih udruga osoba s invaliditetom, policija je u studenom i prosincu provodila pojačani nadzor zaustavljanja i parkiranja na posebno označenim parkirnim mjestima

U dva mjeseca kaznili 54 vozača koji su nepropisno parkirali na mjestima rezerviranim za vozila osoba s invaliditetom – akcija se nastavlja

Objavljeno: 04.01.2019. AB

Sukladno dogovoru s predstavnicima Udruga osoba s invaliditetom s područja Krapinsko -zagorske županije, koji su iznijeli problematiku zlouporabe parkiranja na mjestima označenim za osobe s invaliditetom, kao i zlouporabe znaka pristupačnosti, policijski djelatnici PU krapinsko-zagorske pojačano su nadzirali i sankcionirali prekršaje nepropisnog zaustavljanja i parkiranja vozila na mjestima rezerviranim za parkiranje vozila osoba s invaliditetom.
Tako su tijekom studenog i prosinca 2018. godine, na području Krapinsko – zagorske županije, utvrđena 54 prekršaja nepropisnog parkiranja vozila na mjestima rezerviranim za parkiranje vozila osoba s invaliditetom.
– I nadalje će se provoditi nadzor, ali i sankcioniranje prekršaja nepropisnog parkiranja vozila na mjestima rezerviranim za parkiranje vozila osoba s invaliditetom – najavili su iz zagorske policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba