“Srcem za Valentina” 23. prosinca u krapinskoj sportskoj dvorani igrali su MNK Jesenje i NK Zagorec, a donacije se zaprimaju do 10. siječnja

HVALA DOBRIM LJUDIMA: Na humanitarnoj futsal utakmici za 14-godišnjaka koji boluje od leukemije, prikupljeno više od 65 tisuća kuna

Objavljeno: 03.01.2019. JJ

Na humanitarnoj futsal utakmici “Srcem za Valentina”, koja je odigrana 23. prosinca 2018. u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, za pomoć u liječenju 14-godišnjeg Valentina Družinca iz Svetog Križa Začretja, koji boluje od akutne limfatične leukemije i potrebna mu je transplantacija koštane srži, prikupljeno je 65.906 kuna. Od tog je iznosa 15.180 kuna prikupljeno od prodaje ulaznica, 8400 kuna od prodaje dresova NK Zagorca i Malonogometnog kluba Jesenje, 20.084 kune od donacija na utakmici, a s današnjim danom na tekući je račun uplaćeno i 22.242 kune.
U sklopu humanitarne akcije, otvoren je i poseban račun HR4924030093270012156 kod Samoborske banke koji će biti otvoren do 10. siječnja i na koji se još uvijek mogu uplaćivati donacije za Valentina.
– Ovim se putem zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovoj humanitarnoj akciji. Posebno hvala onima koji su se odazvali na utakmicu, na čelu s igračima Malonogometnog kluba Jesenje i Nogometnog kluba Zagorec iz Krapine, s njihovim predsjednicima, županu Željku Kolaru, Gradu Krapini, Srednjoj školi Krapina, načelniku Jesenja Andriji Ranogajcu, za svesrdnu pomoć pri organizaciji, hvala voditelju programa Zlatku Presečkom, mažoretkinjama, redarima, Rajku Suhodolčanu i Dariju Šimagu na glazbenom programu, Dijani Hanžić kao medicinskom osoblju, dežurnim vatrogascima i policiji, roditeljima djece Omladinskog pogona NK Zagorca i svim osobama uključenima u humanitarni rad pri ovoj akciji. Također hvala svima na uplaćenim donacijama – poručila je organizatorica humanitarne nogometne utakmice Sunčana Merkaš.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba