SNOW QUEEN TROPHY: Sljeme će ponovno 5. i 6. siječnja postati okupljalište ponajboljih svjetskih skijaša

ZAGORSKA STRANA MEDVEDNICE: Karte za oba slaloma moći će se kupiti u Stubakima, odakle će na Sljeme voziti i autobusi – evo pošto su karte i kad počinju vožnje

Objavljeno: 27.12.2018. AB

Najviši vrh Medvednice, Sljeme, ponovo će početkom siječnja postati okupljalište ponajboljih svjetskih skijaša i svih ostalih zaljubljenika u skijanje. U noćnoj slalomskoj utrci 5. siječnja nastupit će žene, a 6. siječnja na crvenom spustu skijat će muškarci.

Na dane utrka

A za sve posjetitelje slalomskih utrka Stubičke Toplice osigurat će parkiralište za osobne automobile i transfer autobusima na Sljeme. U Turističkom uredu Stubičke Toplice, Viktora Šipeka 24, moći će se kupiti ulaznice za FIS Svjetski kup u slalomu na dane utrka, od 8 do 16 sati.
– Ulaznice za žensku utrku dostupne su po 30 kuna za odrasle, dok su ulaznice za djecu od 7 do 15 godina 15 kuna. Cijena ulaznice za muški slalom je 50 kuna za odrasle i 25 kuna za djecu. Cijena paketa ulaznica za obje utrke je 60, a za djecu od 7 do 15 godina 30 kuna. Za djecu do 7 godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan – ističu u Turističkoj zajednici Stubičkih Toplica.

Počeci vožnji

Dodaju kako će 5. siječnja početak vožnje autobusa iz Stubičkih Toplica biti od 10 sati, budući da prva vožnja utrke počinje u 13, a druga vožnja u 16 sati. Dan kasnije početak vožnje autobusa iz zone C – Stubičke Toplice je u 9.30 sati, jer prva vožnja na Sljemenu počinje u 12.15, a start druge vožnje predviđen je za 15.30 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba